Viva La Vida koncert a Westend tetőteraszán

2020.08.09. 20:00
-
2020.08.09. 21:00
Westend Bevásárlóközpont, Tetőterasz

Legyél vendégünk egy varázslatos zenei élményre Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán, a Westend Tetőkertben!

A KONCERT INGYENES!

Utazás Mexico City-ből Buenos Airesbe, Frida Kahlo varázslatos világából a szenvedélyes tangó birodalmába!

Volver La Vida együttes saját hangszerelésben és az alkalomhoz illő összeállításban kalauzolja hallgatóit az eldugott mexikói kávéházak és a huszadik századi művészvilág összejöveteleinek világába. Zenéjük felöleli a latin népek zenéjét Dél-Amerikától Spanyolországig és a mexikói daloktól a forró tangókig. Bojta Zsuzsanna és a mexikói Manuel B. Camino énekes párosának érzelmekkel telített drámai előadása az est első felében különleges zenei átiratokkal, Frida és Diego világába, a csodálatos Mexikóba, majd az est második felében Argentinába, a tangó hazájába varázsolja a közönséget. Mindezt teszik olyan ikonikus mexikói és argentin dalok segítségével, mint a La llorona, a Paloma Negra, a Por una cabeza, a Libertango, vagy akár a Cielito Lindo.

Az est további közreműködői:
Csáki András - gitárművész
Miskolczi Anita - csellóművész
Szatzker Zsanett - harmonikaművész Narihito Mukeda - zongoraművész

Táncosok:

Barabás Béla és Hudry Kata

Budai László és Pirity Andrea, Hegyi Maya

"Úgy érzem, hogy mindig is szerettelek téged, mióta megszülettél, vagy még előtte, mióta megfogantál. És néha úgy érzem, hogy nekem születtél."
“Siento que te quise siempre, desde que naciste, y antes, cuando te concibieron. Y a veces siento que me naciste a mí." Frida Kahlo

Aktuális eseményeink

Partnereink