KiTango az Everness Fesztiválon 2024

2024.06.25.
-
2023.07.01.
Siófok

2024-ben is lesz EVERNESS FESZTIVÁL!
Több mint tíz éve kitartóan a tudatosság jegyében zenés, táncos, mozgásos, vagy éppen szakrális, meditatív programok gyűjtőhelye, Magyarország legnevesebb és legszéleskörűbb spirituális fesztiválja!
Mindenki ott lesz, aki a szellemi és testi támogatás, segítségnyújtás és fejlődés elkötelezett híve, ezért mi is ismét ott leszünk!

Rólunk az előadói profilunkon olvashattok többet itt: https://www.everness.hu/fesztival/eloado/kitango
vagy
a honlapunkon: www.kitango.hu

Két programmal várunk Benneteket: találkozzunk az EVERNESSEN is!

TÁNC A HARMÓNIÁBA - BEVEZETÉS AZ ARGENTIN TANGÓ VALÓDI VILÁGÁBA
SHAKTI - 2023. 06. 29. SZOMBAT 10:00-11:30

Vörös rózsa, magassarkú cipő és látványos lábdobálások. Ismerős? Bizony, a legtöbbünk lelki szemei előtt ezek jelennek meg, amikor hallunk az argentin tangóról: csak egy tánc a sok közül, kicsit több erotikával és akrobatikus tánclépésekkel fűszerezve. De tényleg így van ez? Valójában, mindezekhez a klisékhez semmi köze sincsen.
A tangó mozgás technikájával megtapasztalhatod, hogy miként mozdulnak benned a női és férfi energiák, a vezetői és követői minőségek, mennyire vagy magabiztos a testedben és mennyire tudod megélni a tested és lelked szabadságfokait együtt mozdulva ismerős ismeretlenekkel is.
Lépéseket nem fogsz tanulni és a zenére sem kell pontosan lépned majd, az ‘itt és most’-ban, a jelenben kibomló improvizációban lesz részed, a benned és a környezetedben létrehozott csodás harmóniával. Ez az argentin tangó.
A programhoz csak önmagadra lesz szükséged, klisék nélkül, ráadásul jöhetsz párosan vagy akár egyedül is.

SÁRKÁNYOKKAL TÁNCOLÓK: AZ ARGENTIN TANGÓ ÉS ESSZENCIÁJA

SHAKTI - 2024.06. . VASÁRNAP 17:00-19:00

Szenvedély, pozitív feszültség, önuralom és elfogadás? Vajon működtethetők ezek mind egyszerre?

2024, a Fa Sárkány évét, a folyamatosan növekvő és feszítő energiák jellemzik, melyek szellemileg és fizikailag is próbára tehetnek mindnyájunkat, hiszen a kontrollálatlan túlfűtöttség következményeit, mint az önzés, a hatalmaskodás, a forrófejűség és a viszálykodás lehetőségeit hordozzák magukban.

Ahhoz, hogy könnyedén megzabolázhasd a körülötted tomboló energiák forgatagát, a tudatosságod és mentális erőd fejlesztésén túl, a tested mechanizmusainak tudatos működtetésére is nagy szükséged lehet ebben az évben.

Az argentin tangó alaptechnikájának megismerésével felfedezheted, hogy miként fordíthatod a benned tomboló erőket a szolgálatodba, haladásod segítésére, miközben a tested és a tudatod összehangolásának KITeljesedett mesterévé válhatsz!

Az improvizatív argentin tangó az szenvedély és erőt mellett az ambíció és szabad kreativitás szimbóluma, csakúgy, mint Sárkányé, találd meg a képességeit önmagadban a táncon át, a KiTango Budapest vezetői, Dillmont Katalin és Barabás Béla workshopján!

A programhoz semmiféle táncos előtudásra sem lesz szükséged, ráadásul jöhetsz párosan vagy akár egyedül is.

Aktuális eseményeink

Partnereink