KiTango a Bodywork Fesztiválon

2024. április 27.
-
2024. április 28.
Budapest 3. kerület Perc utca 2.

2024-ben megrendezésre kerül az első Bodywork Fesztivál és nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy mi is ott leszünk!

Sok másik, kiváló szomatikus segítő kolléga workshopjait is látogathatjátok a hétvége alatt, ahol mi is várunk benneteket az önismereti óránkon!

Klikk a linkre az workshopunk további részleteiért : https://bodyworkfesztival.hu/programok/onmagam-erintese-a-masikon-keresztul/

A FESZTIVÁLRÓL

A program a Bodywork Fesztivál keretén belül kerül megrendezésre. A Bodywork Fesztivál egy olyan kétnapos rendezvény, mely a hazai legnívósabb bodywork módszereket, testtudatosságot fejlesztő workshopokat kínál egy helyen, egy időben. Olyan szakembereket hívtunk meg számodra, akik a szomatikus önismeret különböző területeit képviselik a terápiás irányoktól – az önismereti megközelítéseken át – az élményalapú önfejlesztésig. Tapasztalatfókuszú és traumainformált keretek között fedezheted fel a testpozitív értékrendhez vezető utakat, lehetőségeket. Négy helyszín közül válogathatsz a hétvége során a különféle érzékeket fejlesztő workshopok, testpozitív szemléletet képviselő előadások, mozdulatmeditációk, légzés- és jelenlét-tudatosságot fejlesztő programok közül.

MI A BODYWORK FESZTIVÁL CÉLJA?

A Bodywork Fesztivál elsődleges célja egy olyan nyitott és több helyszínt biztosító tér megteremtése, mely lehetőséget ad önmagad felfedezésére és kifejezésére. Az általad válogatott programok által betekintést kaphatsz a testtudatosságra épülő szomatikus bodywork világába, és elsajátíthatod az önfejlesztés tapasztalatorientált alapjait, magadévá teheted a legújabb felfedezéseit, progresszív útvonalait – és mindezt egyetlen helyen – hogy együtt ünnepelhessük a megtestesülés rendhagyó lehetőségeit, érzékeink végtelen teremtését.  

FESZTIVÁL PROGRAMOK

A fesztivál programjairól itt tudsz bővebben olvasni, ha pedig a program előadói és programtartói felől érdeklődnél, arról itt kapsz részletes tájékoztatást.

https://bodyworkfesztival.hu/bodywork-csoport-es-onismeret/

MIT NYÚJT NEKED A BODYWORK FESZTIVÁL?

A Bodywork Fesztivál testtudatos programok tárházát kínálja fel számodra, hogy hozzánk hasonlóan te is olyan hatékony önismereti eszközök és információk birtokába juss, mely a jelenkor leghaladóbb lehetőségeit kínálja fel a fejlődésedhez. A test közvetlen út a kiteljesedéshez, érzékelésed pedig végtelen módon ad támpontot ahhoz, hogy önmagad legjobb verzióját választhasd „itt és most” – a jelen pillanatainak folyamában.

EZ A FESZTIVÁL NEKED SZÓL, HA...

- szeretnéd mélyebben megismerni a testedet, és nagyobb testtudatosságra szert tenni

- szeretnél kortárs önismereti irányokat megismerni

- szeretnél testpozitív szemléletre szert tenni

- szeretnéd jobban szeretni a testedet, és nagyobb önelfogadásra, önszeretetre szert tenni

- szeretnél az elméd korlátozásaitól mentes, felszabadult állapotokat megtapasztalni

- szakemberként szeretnél az általad képviselt eszközök mellett más testtudat-orientált módszerekbe is belelátni

- szeretnél egy nyitott, szabad, vibráló, eleven és tabuk nélküli közösségre lelni

- vágysz a megtestesülés önfeledt és vibráló élményére

bodyworkfesztival.hu

JEGYEK

https://bodyworkfesztival.hu/bodywork-fesztival-jegyek/

Aktuális eseményeink

Partnereink