Élettánc: Első lépések táncmeditáció

2019.05.03. 18:00
-
2019.05.03. 20:00
KIT klub - 1067 Budapest Eötvös u. 19.

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel meghívlak ÉLETTÁNC táncos foglalkozásom következő, a megszületésünk utáni első időszakkal foglalkozó órájára. A megszületéstől elindulva ráhangolódunk földi életünk első, izgalmas időszakára a tánc és a meditáció segítségével.
Nem gond, ha nem voltál az előző órán, a foglalkozások nyitottak, bármilyen fázisban be lehet csatlakozni.

Ezen az órán bepillantunk a saját születésünkbe, a lelkünk és gyermeki énünk útjára és fejlődési, változási lehetőségeinkre. A tánc, a meditáció és a zene segítségével felidézzük a megszületésünk utáni létet, megkeresve annak biztonságát és teljességét.

Mi is az Élettánc?
A táncos önismereti órákon végigmegyünk életünk eddigi és eztán közvetkező szakaszain. A tánc és a meditáció segítségével feltárjuk belső motivációinkat és ezáltal lehetőség nyílik az eddig rejtve maradt blokkok, félelmek és a minket tudattalanul mozgató hiedelmek napvilágra kerülésére. A tánc segít átadni magunkat az élet áramlásának, a bennünk élő ősi bölcsességnek és az önfeledt szárnyalásnak egyaránt. Az ÉLETTÁNC segítségével tanulhatunk önmagunkról, átértékelhetjük a múltunkat, jelenünket valamint kapcsolatunkat az önvalónkkal és környezetünkkel.                                                          

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a múltban szerzett "sérülések", rossz tapasztalatok befolyásolják jelenünket, általában tudattalanul. Nem tudjuk, miért félünk, mitől vagyunk bizonytalanok, gátlásosak, nem merjük elengedni magunkat. Ilyenkor többnyire a tudattalanban eltárolt rossz tapasztalatok, következtetések és hiedelmek tartanak minket fogva. Az ÉLETTÁNCON ezeknek járunk utána!                                                                    
Az egyes alkalmak során életszakasz szerinti bontásban egy órán egy-egy korszakkal fogunk foglalkozni. Átvesszük a korszakok sajátosságait, pozitív és negatív hatásait, érzelmi és környezeti hatásait önmagunkra. Végigvesszük életszakaszainkat, megszületéstől egészen az idős korig és a halálig. Felfedezzük a korszakok szépségeit és nehézségeit, visszatekintve pedig ráláthatunk és átformálhatjuk az önmagunkról alkotott véleményünket. A táncban szeretettel és megbocsátással fordulhatunk önmagunk felé, lehetőséget adva ezzel a továbblépésre.                          

Az órák nem zárt tanfolyam jellegűek, bármikor be lehet csatlakozni. A tánc mellett rövid meditáció is lesz, amihez polifoam-ot biztosítunk. Hozz magaddal kényelmes ruhát és esetleg innivalót, melegünk lesz :)
A szabad tánc nem igényel semmilyen táncos előképzettséget, csupán nyitottságodra és a kíváncsiságodra lesz szükség. :)                            
A foglalkozás ára: 3000 Ft.                                                                                                                            

                                 * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Mi is a szabad tánc?
- önmagunk mélyéből fakadó intenzív mozgásforma, ami felszabadít, lágyít és oldja a korlátokat.
- a szabad táncban átadjuk az irányítást a testünknek és a lelkünknek, hagyjuk, hogy vigyen a zene és a tánc.
- ha megtanulunk szabadon táncolni, áramolni, együtt mozogni különböző helyzetekkel ahelyett, hogy a korábban rögzült mintákat erőltetnénk, nagyobb szabadság, kreativitás és életöröm költözik életünkbe.
- a szabad tánc lényege a könnyedség, önnön szabadságunk megélése és kreativitásunk felszabadítása.


Szeretettel várok minden érdeklődőt!
A részvételhez kérlek jelentkezz be emailen, telefonon vagy messengeren!
Köszönöm szépen!                                                                                                                                
Szécsényi Dóri
Elérhetőségek: 0630 281 8515, doraszecsenyi@yahoo.com vagy FB messenger
Helyszín: KIT Klub Budapest 1067, Eötvös utca 19.

Aktuális eseményeink

Partnereink