Támogatás és felajánlás

2020.03.17.
-

We will be back... vagyis visszatérünk, mi bízunk benne!

A koronavírus okozta korlátozások sajnos, a KIT klubot, így a KITangot is maradéktalanul érintették. A szabályzások értelmében 2020. március 17-e óta zárva kell tartunk.

Bárhogy is, nekünk ez a hivatásunk: mosolyt, önfeledtséged és könnyedséget varázsolni a táncon keresztül mindenkinek az életébe, aki betér hozzánk. A korlátozások ellenére is folytattuk és folytatjuk a munkát - amennyire a helyzet engedi - és már a virtuális, online térben is megtalálhattok minket!

Hetente technika órákkal és folyamatos gyakorló feladatokkal készülünk nektek naponta, hogy nehogy elsorvadjanak a tangós izmocskáitok! Ezekre a kitangohungary@gmail.com-on tudtok jelentkezni, díjmentesen.

Azonban ahogy az csoportos és magán tánc órák is jelenleg tiltott tevékenységnek számítanak, sajnos a további illetve a későbbi fizikai működésünket is veszélyeztető helyzetbe kerültünk.

Amennyibe valaha jártál nálunk és/vagy kedveled, amit csinálunk hálával megköszönjük, ha támogatsz minket, hogy a szükségállapot végeztével ismét a KIT klubban táncolhassunk közösen!

Támogatásodat, felajánlásodat a következő számlaszámra tudod elküldeni nekünk:

Számlaszám: 10702198-69469396-51100005
Bank neve: CIB bank
Név: Hudry Katalin

Aktuális eseményeink

Partnereink