KITango az Everness Fesztiválon 2023

2023.06.20.
-
2023.06.26.
Siófok

2023-ban 10 éves lesz az EVERNESS FESZTIVÁL!
Tíz éve kitartóan a tudatosság jegyében zenés, táncos, mozgásos, vagy éppen szakrális, meditatív programok gyűjtőhelye, Magyarország legnevesebb és legszéleskörűbb spirituális fesztiválja!
Mindenki ott lesz, aki a szellemi és testi támogatás, segítségnyújtás és fejlődés elkötelezett híve, ezért mi is ismét ott leszünk!

Rólunk az előadói profilunkon olvashattok többet itt: https://www.everness.hu/fesztival/eloado/kitango
vagy
a honlapunkon: www.kitango.hu

Két programmal, három alkalommal várunk Benneteket: találkozzunk az EVERNESSEN is!TÁNC A HARMÓNIÁBA - BEVEZETÉS AZ ARGENTIN TANGÓ VALÓDI VILÁGÁBA
SHAKTI - 2023. 06. 24-25. SZOMBAT és VASÁRNAP 15:00-16:00

Vörös rózsa, magassarkú cipő és látványos lábdobálások. Ismerős? Bizony, a legtöbbünk lelki szemei előtt ezek jelennek meg, amikor hallunk az argentin tangóról: csak egy tánc a sok közül, kicsit több erotikával és akrobatikus tánclépésekkel fűszerezve. De tényleg így van ez? Valójában, mindezekhez a klisékhez semmi köze sincsen.
A tangó mozgás technikájával megtapasztalhatod, hogy miként mozdulnak benned a női és férfi energiák, a vezetői és követői minőségek, mennyire vagy magabiztos a testedben és mennyire tudod megélni a tested és lelked szabadságfokait együtt mozdulva ismerős ismeretlenekkel is.
Lépéseket nem fogsz tanulni és a zenére sem kell pontosan lépned majd, az ‘itt és most’-ban, a jelenben kibomló improvizációban lesz részed, a benned és a környezetedben létrehozott csodás harmóniával. Ez az argentin tangó.
A programhoz csak önmagadra lesz szükséged, klisék nélkül, ráadásul jöhetsz párosan vagy akár egyedül is.

A sátor programja elérhető itt:
https://www.everness.hu/fesztival/helyszin/tancos-part


ÉLETENERGIÁK TÁNCA - REGGELI TEST ÉS LÉLEKÉBRESZTŐ
SUTRA FÉRFI ÉS NŐI KÖZÖS TÉR - 2023. 06. 25. VASÁRNAP 08:00 - 09:30

Az élet maga a mozgás, fókusza a kapcsolat és a kommunikáció önmagunkkal: minden új nap egy új lehetőség, egy új döntés, hogy milyen minőségben kapcsolódunk magunkhoz, társunkhoz és társainkhoz.

Vasárnap reggel, felébresztjük és aktivizáljuk a legmélyebben nyugvó élet energiáinkat a egymáshoz való kapcsolódni vágyás és a mozdulatok örvényló dinamikájának segítségével. Kiáramlás és befogadás, a férfi és a női, esszenciális energiák kapcsolata és játéka: ez az élet leplezetlen dinamikája.

A résztvevők több technikával találkozhatnak ezen a reggelen, a közös mozdulat-ébresztés egyesíti többek között az argentin tangó, a kontakt-improvizáció, a csikung, a kortárs és szabad tánc technikai elemeit.

Előképzettség nem szükséges.

A sátor programja elérhető itt: https://www.everness.hu/.../sutra-ferfi-es-noi-kozos-ter

Aktuális eseményeink

Partnereink