KITango az Érintés Fesztiválon: Meghatározás-OM – önismereti workshop

2023. április 22.
-
2023. április 22.
Jurányi Produkciós Közösségi Ikubátorház

Végre ismét lesz ÉRINTÉS FESZTIVÁL!

Egy hétvégén át, ezen a két napos fesztiválon megismerkedhetsz különböző masszázs technikákkal, megtapasztalhatod a mozgásban rejlő önismereti lehetőségeket, és előadásokon tudhatod meg az érintés titkait!

Sok kiváló programtartó mellett mi is, ismét - mint eddig minden alkalommal - ott leszünk a programunkkal, várunk szeretettel!

A programunk címe:

Meghatározás-OM – Az argentin tangó alapjain nyugvó önismereti, mozgás-meditatív csoportos foglalkozás (90 perc)

Mire számíthatsz?

A modern élet egyik legnagyobb kihívása a (látszólagos) lehetőségek tengerében, hogy kiválasszuk az utat, amelyen járni szeretnénk és a hozzánk csatlakozó környezet összetevőit,

amelyek ideális esetben fejlődésünk útját szolgálják. A külső „lehetőségek” és belső vágyak kaotikus egyvelege, könnyedén egyensúlyt vesztett, harmóniátlan helyzetekben sodorhat minket.

Valójában, tudjuk, hogy merre haladunk? Szolgálnak minket a környezetünk résztvevői? Mi segítjük, esetleg hátráltatjuk -e magunkat a fejlődésben, az újabb lépések megtételében? Kitartunk e az elképzeléseink mellett? Tudunk -e alkalmazkodni ha szükségesnek érezzük?…

A foglalkozás lehetőséget nyújt, hogy ezek és ezekhez hasonló táncterápiás és az argentin tangó alapjait használó mozgásos feladatokon keresztül felmerülő kérdések segítségével a résztvevők individuális belső folyamatokon át elinduljanak (vagy tovább haladjanak) a belső béke, magabiztosság, önazonosság felé, a kiáramló férfi és a befogadó női energia belső egyensúlyának kialakításával és egyben a fizikai test harmonikus használatának felfedezésével.

További információ erről, a többi programról és jegyvásárlásról:

https://erintesfesztival.hu//

További információ rólunk:

www.kitango.hu

www.facebook.com/kitangobudapest

Kata és Béla

Aktuális eseményeink

Partnereink