Karácsonyra: intenzív tangó hétvége pároknak

2023 február
-
2023 december
KIT Klub, 1067 Eötvös utca 19.

Ajándékozz öleléseket, zenét, táncot, vagyis közös, együtt töltött, minőségi időt a szerelmednek, a párodnak, vagy akár a legjobb barátodnak!

Mit tartalmaz az ajándékod?
Egy hétvége alatt összesen 6 tangó órát (2x3 óra, másfél órás bontásokban szombaton és vasárnap), ahol elsajátíthatjátok az argentin improvizatív tangó minden alapvető csínját-bínját, sok móka és kacagás mellett!

Mikor lesz beváltható?
2023-ban legalább négy hétvége közül választhatsz majd (vagy akiket megajándékozol), amikor az utalvány a kedved szerint beválthatod.
Az első választható hétvége: február 25-26.

Az esemény további információiért klikk ide: https://www.facebook.com/events/896212534720651/896212541387317/

A további időpontokat legkésőbb januárban tesszük közzé. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz kimaradni, garantáljuk, hogy 2023-ban fel fogod tudni használni az ajándékod!

A csomagolással sem kell foglalkozod: a névreszóló, gyönyörű karácsonyi tervezésű ajándékutalványt adunk, amit a karácsonyfa alá tehetsz!

Miért ajándékozz TANGÓT Karácsonyra?
Mert az együtt töltött idő a legértékesebb és mert a...
...TANGÓ maga a SZABADSÁG - a lépéseinkben az érzéseinket nyilvánítjuk meg és a zenét is ennek kifejezésére használjuk "akkor és ott" a táncparketten, úgy, ahogy mi szeretnénk.
A TANGÓ KREATIVITÁS - amihez csakis a saját testünket kell megtanulnunk használni és a partnerünk testének jeleit megérteni.
A TANGÓ KAPCSOLAT és KOMMUNIKÁCIÓ - az érzelmek megnyilvánulásán át, a zene csodálatos közegében!

Az utalvány 6 tangó órát, sütit, kávét, teát, gyakorlási lehetőséget, egy fizikai utalványt szép borítékban és sok izgalmas extra táncos tudást tartalmaz, amit az élet minden mozgással kapcsolatos területén tudtok majd alkalmazni.
Az utalvány 2 főre szól (nem átruházható) melynek a teljes ára, a karácsonyi kedvezménnyel: 35.000 forint.

Ajándékozz ölelést, szeretetet egy ilyen izgalmas tánc formájában!

A KITango tánciskoláról és tanárairól Barabás Béláról és Hudry Katáról a honlapjukon tudhatsz meg többet: www.kitango.hu

Az ajándékutalványt pedig itt a Facebookon, emailben a kitangohungary@gmail.com-on vagy a 06 20 349 70 26-as telefonszámon igényelheted!

Az ajándékutalvány átvehető megbeszélést követően, egyeztetett időpontokban itt:
KIT klub (50 méterre az Oktogontól)
- https://www.facebook.com/kitklub

Áldott és békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Aktuális eseményeink

Partnereink