Feliz 2020! - a Volver La Vida nagyszabású újévi koncertje

2020.01.04. 18:00
-
2020. 01.04. 19:30
Szentendre, Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár

Különleges felállással érkezik Szentendrére a Volver La Vida együttes. A dél-amerikai és spanyol klasszikusok kiemelkedő képviselői most kamarazenekari felállással, vonósokkal, harmonikával, zongorával és táncosokkal kiegészülve jönnek az Újévet köszönteni a hagyományos Szentendrei újévi koncertre.

Manuel B. Camino mexikói bassz-bariton, Bojta Zsuzsanna mezzoszoprán, Csáki András Junior Prima díjas gitárművész, és Kádi Erika csellóművész mellett most Szatzker Zsanett harmonikaművész, Thiago Bertoldi brazil zongoraművész, Bujtor Balázs hegedűművész és Gyetvai Gábor nagybőgő-művész is csatlakozik a zenekarhoz. Az ünnepi műsorban helyet kapnak Astor Piazzolla és Carlos Gardel gyönyörű tangói mellett olyan ismert dallamok, mint Rodrigo Aranjuez fantáziája, vagy a Frida Kahlo kapcsán, illetve a Coco című rajzfilm legfőbb slágereként is ismert mexikói népdal: a La llorona.

A műsort a KITango tánciskola vezetői, Barabás Béla és Hudry Kata gyönyörű, érzelmes argentin tangóval fogja színesíteni.

A koncertre a belépés ingyenes, de regisztációhoz kötött. Kérjük, 2019. december 27-ig regisztráljon a protokoll@szentendre.hu címen!

Aktuális eseményeink

Partnereink