Élettánc: Bemutató óra

2018.10.28. 18:00
-
2018.10.28. 20:00
KIT klub - 1067 Budapest Eötvös utca 19.

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel meghívlak újonnan induló ÉLETTÁNC táncos foglalkozásom első, bemutató órájára. A következő hónaptól induló táncos önismereti órákon végigmegyünk életünk eddigi és eztán közvetkező szakaszain. A tánc és a meditáció segíségével feltárjuk belső motivációinkat és ezáltal lehetőség nyílik az eddig rejtve maradt blokkok, félelmek és a minket tudattalanul mozgató hiedelmek napvilágra kerülésére. A tánc segít átadni magunkat az élet áramlásának, a bennünk élő ősi bölcsességnek és az önfeledt szárnyalásnak egyaránt. Az ÉLETTÁNC segítségével tanulhatunk önmagunkról, átértékelhetjük a múltunkat, jelenünket valamint kapcsolatunkat az önvalónkkal és környezetünkkel.

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a múltban szerzett "sérülések", rossz tapasztalatok hogyan befolyásolják jelenünket, általában tudattalanul. Nem tudjuk, miért félünk, mitől vagyunk bizonytalanok, gátlásosak, nem merjük elengedni magunkat. Ilyenkor többnyire a tudattalanban eltárolt rossz tapasztalatok, következtetések és hiedelmek tartanak minket fogva. Az ÉLETTÁNCON ezeknek járunk utána!

Az első, bemutatkozó órán végigvesszük a életünk legfontosabb korszakait a születéstől az öregkorig. A következő alkalmak során pedig életszakasz szerinti bontásban egy órán egy-egy korszakkal fogunk foglalkozni. Átvesszük a korszakok sajátosságait, pozitív és negatív hatásait, érzelmi és környzeti hatásait önmagunkra.

Az órák nem zárt tanfolyam jellegűek, bármikor be lehet csatlakozni. A tánc mellett rövid meditáció is lesz, amihez polifoam korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre ezért kérlek hozzatok magatokkal.
A foglalkozás ára: 3000 Ft.
Ha a foglalkozással kapcsolatban bármi kérdésed van, kérlek írj privát üzenetet. Részvételi szándékodat kérlek jelezd egy Ott leszek-kel, vagy üzenetben.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!
Szécsényi Dóri

Aktuális eseményeink

Partnereink