Beszélgetés Gerhardt Kriszta biatlon világbajnokkal

2023.12.09. 16:30
-
2023.12.09. 16:30
Kit Klub Budapest - 1067 Budapest Eötvös utca 19.

Pár héttel ezelőtt nagy öröm érte a kis hazánkat, a biatlon sportág történetében előszőr, Magyarország világbajnoki aranyéremmel gazdagodott. Gerhardt Krisztina, az 50 év feletti kategóriában férfi sporttársait is megelőzve első helyezést ért el Indonéziában, Bali szigetén.

Kriszta december 9-én a KiT Klubban mesél lenyűgöző teljesítményéről, arról, hogy szakmai teljesítményei mellett, családanyaként és más hobbik mellett - mint például az argentin tangó - hogyan haladt az útján és miként érte el ezt a kimagasló teljesítményt, miként látja a sportág fejlődését, milyen nehézségekkel nézett szembe és hogyan kerekedett felül mindezeken.

Inspiráló és megindító személyes történetei után a részvevőkkel közös beszélgetésre invitálunk mindenkit!

Kriszta bevezető szavai:
"Gerhardt Krisztina vagyok, világbajnok.
Kicsi korom óta világbajnok akartam lenni, először úszásban, aztán öttusában, de nem sokkal később, gimnazista koromban egy baleset után le kellett mondanom erről az álmomról. Akkor azt hittem örökre. Továbbra is sportoltam, mozogtam, de csak 'úgy'. Aztán jöttek a gyerekek, szám szerint három és ugyan maradt a jó formám, de nem ez volt az első, hanem a család, a munka és a barátok.
Három évvel ezelőtt egy barátom kért meg, hogy induljak már el vele egy versenyen, egy világbajnokságon, mert szüksége van valakire a vegyes váltóban. 2021 augusztusa örökre emlékezetes marad, mert minden számban érmes lettem. Nem álltam fel ugyan a legfelső fokra, de a másodikra, harmadikra igen. Ezután nem volt megállás, de két évbe telt, ameddig el is hittem, hogy ezt meg tudom csinálni és én vagyok a legjobb. Most, a világ egyik legszebb helyén, Balin, ahogy kijöttem a vízből, tudtam, hogy én vagyok az első és már csak be kell futnom a célba. Leírhatatlan érzés."

Gerhardt Kriszta beszélgetőpartere Dillmont Katalin lesz.

Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött az alábbi email címre várjuk a jelentkezéseket: kitklubhungary@gmail.com

Aktuális eseményeink

Partnereink